tisdag 12 november 2013

Nya Maaji kollektionen är här för 2014

Maaji 2014 kollektionen har anlänt och vi kan inte annat säga än att den levererar, som vanligt med Maaji. Kollektionen är otroligt stark och den bästa hittills.

Om magiska Maaji swimwear
Colombianska Maaji swimwear är ett avant garde varumärke för badkläder . Maaji har skapat badmode för unga kvinnor sedan 2002 . Med eklektiska skapelser och innovativa snitt, är den nya kollektionen full av rörelse, färg och okonventionella former, konstruerade speciellt för trendiga och moderna kvinnor som gillar att experimentera med mode. För Maaji, är varje enskild detalj i plagget viktig . Deras engagemang för att skapa produkter av utmärkt kvalitet, design och innovativ teknik illustreras i den colombianska bolagets skapelser. Deras hemliga ingrediens är blandningen av färger, former ,silhuetter och texturer .
Resultatet Maajical!

Spana in de först anlända modellerna på BikinisOnline.se








torsdag 7 november 2013

Kändisarnas top 5 semesterresor

När du är rik och berömd, är världens din lekplats. Våra kändisar reser från ett hörn av världen till den andra för att njuta av de mest lyxiga platserna. Vi spanar här in kändisarnas top 5 lista samt ett likvärdigt alternativ som dessutom vi flesta har möjlighet att resa till då priserna är överkomliga.

Detta är 5 vackra lyxiga resor som vi alla kan njuta av

Kändisarnas val :St-Tropez / Vi rekommenderar:  Budva




Kändisarnas val :Bora bora / Vi rekommenderar: Belize




Kändisarnas val :Aspen / Vi rekommenderar: Sun Valley

Kändisarnas val :Maui / Vi rekommenderar: Big Island

Kändisarnas val : Mallorca, Kreta

Selena Gomez visade upp sin rykande heta bikini kropp under en semester i Miami.

Get the look


Sångare i Fall Out Boy, Pete Wentz , var i Miami nyligen för att fira sin födelsedag med flickvän, Meagan Camper, och sonen Bronx Wentz.

Get the look